Uzay komedisi Space Force ilk sezonuyla Netflix'te başladı! Space Force hakkında her şey!

The Office ekibinin arkasında olduğu Netflix komedisi Space Force 1. sezonuyla 29 Mayıs 2020 Cuma günü başladı. Space Force nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu...

"Uzay zorlu bir yerdir..."

SPACE FORCE 1. SEZON BAŞLADI!

Efsane dizi The Office'in mutfağındaki isimlerin kaleminden çıkan komedi dizisi "Space Force" 29 Mayıs 2020 Cuma günü ilk sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Oyuncu kadrosunda Steve Carell (Mark Naird), Ben Schwartz (F. Tony Scarapiducci), John Malkovich (Dr. Adrian Mallory) gibi tanıdık yüzlerin yer aldığı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

20-05/29/space-force-oyunculari.png

SPACE FORCE NASIL BİR DİZİ? KONU VE BÖLÜM BİLGİLERİ

Uzay komedisi olarak nitelendirilebilecek yapımın konusu şöyle: Dört yıldızlı bir general olan başarılı pilot Mark Naird'in en büyük hayali Hava Kuvvetleri'nde söz sahibi olduğu bir mevkiye gelmektir. Ancak Başkan'ın uzayda tam hakimiyet istemesi talimatına bağlı olarak Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri'nin yeni oluşturduğu Uzay Kuvvetleri biriminin komutanlığına atanan Mark burada kendisini aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karaktere sahip olan Mark, mesleğine o derece bağlıdır ki ailesiyle vedalaşıp Colorado'ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder. Ve Beyaz Saray'dan gelen beklenmedik bir talimat her şeyi değiştirir! Mark ile birbirinden renkli ve eksantrik bilim insanları yeniden aya gidip orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçerler.

Süreleri 28 ile 37 dakika arasında değişen ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. bölüm: "Kalkış" (37 dakika)
- 2. bölüm: "Epsilon 6'yı Kurtarmak" (32 dakika)
- 3. bölüm: "Mark ve Mallory Washington'a Gider" (30 dakika)
- 4. bölüm: "Ay Habitatı" (33 dakika)
- 5. bölüm: "Uzay Sancağı" (30 dakika)
- 6. bölüm: "Ajan" (35 dakika)
- 7. bölüm: "Edison Jaymes" (28 dakika)
- 8. bölüm: "Eş Ziyareti" (32 dakika)
- 9. bölüm: "Ay'a Dönmek Sahiden Güzel" (35 dakika)
- 10. bölüm: "Orantılı Cevap" (36 dakika)

Paul King'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun açılış bölümü kalkışta Başkan'ın talimatıyla yeni kurulan Uzay Kuvvetleri'nin komutanı olan dört yıldızlı General Mark R. Naird, bilim insanlarının tüm uyarılarına rağmen gördüğü baskıya dayanamayıp bir uydu fırlatır.

20-05/29/space-force-izle.jpg

Space Force'un oyuncu kadrosunda Carell, Malkovich, Schwartz üçlüsüne Diana Silvers (Erin Naird), Tawny Newsome (Angela Ali), Jimmy O. Yang (Dr. Chen Kaifang), Alex Sparrow (Yuri 'Bobby' Telatovich), Spencer House (Duncan Tabner), Jessica St. Clair (Kelly King), Don Lake (Brad Gregory), Lisa Kudrow (Maggie Naird), Noah Emmerich (General Kick Grabaston), Fred Willard (Fred Naird), Owen Daniels (Obie Hanrahan), Hector Duran (Julio), Chris Gethard (Eddie), Aparna Nancherla gibi isimler eşlik ediyorlar.

3 Arts Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Steve Carell, Greg Daniels ve Howard Klein yer almaktalar.

"Space Force" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin