Penny Dreadful: City of Angels 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Maria, Mateo'nun izini bulur! Penny Dreadful dizisinin spin-off'u Penny Dreadful: City of Angels'ın yeni bölümünde neler olacak? Penny Dreadful: City of Angels 1. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Dönemin doğaüstü ve karmaşık gerçekliğini ekranlara taşıyan Showtime dizisi "Penny Dreadful: City of Angels" geçtiğimiz hafta sonu "Children of the Royal Sun" isimli bölümle ekranlara geldi.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Penny Dreadful: City of Angels'ın hikayesi; toplumsal olaylar ve politik çekişmelerle dolu 1938 yılı Los Angeles'ı ürkütücü bir cinayetle sarsılırken dedektif Tiago Vega ve ortağı Lewis Michener'in kendilerini şehrin zengin tarihini yansıtan destansı bir serüvenin içinde bulmalarını konu ediniyor.

Sezonun beşinci bölümünde; Mateo eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşirken; Rahibe Molly, Josefina'nın Tiago'nun kız kardeşi olduğunu öğrenir. Tiago ve Lewis'in araştırması kendilerini Sonoratown gecekondularından Vega House'a götürür. Alex, Townsend'e kişisel hayatı hakkında ders verirken; Dottie, Brian ile arkadaş olur. Peter, Elsa'dan endişe verici bir telefon alır ve Tiago, Mateo ile yüzleşir.

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto1.jpg

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Penny Dreadful: City of Angels, Roxann Dawson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.03 reyting oranı ve 0.369 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali 28 Haziran 2020'de yayınlanacak "Day of the Dead" isimli bölümle gerçekleşecek.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Penny Dreadful: City of Angels; Vinnie Wilhelm'in senaryosunu kaleme alıp, Roxann Dawson'ın (The Americans, The Deuce) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "How It Is with Brothers" ile 31 Mayıs 2020 Pazar akşamı Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto2.jpg

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Tiago (Daniel Zovatto) ve Lewis (Nathan Lane) itiraf almak için Diego'yu (Adan Rocha) sorgularlarken; Lewis, Tiago'nun ondan bir şeyler sakladığını hisseder.

Adelaide (Amy Madigan), Molly'yi (Kerry Bishé) tapınağın geleceğini tehlikeye atan kişisel arzuları konusunda uyarır.

Townsend (Michael Gladis), Kurt'ün (Dominic Sherwood) şaşırtıcı geçmişini öğrenir. Peter Craft (Rory Kinnear), Linda (Piper Perabo) ile olan evliliği hakkında dramatik bir karar verir.

Maria (Adriana Barraza) ise Mateo'nun (Johnathan Nieves) izini bulur ve eve gelmesi için ona yalvarır.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto3.jpg

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto4-1590768636.jpg

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto5.jpg

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto6.jpg

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto7.jpg

20-05/29/penny-dreadful-1x06-foto8.jpg

"Penny Dreadful: City of Angels" (Showtime) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin