Hightown 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jackie soruşturmasına devam etme planının bir parçası olarak rehabilitasyona geri döner! Monica Raymund'un başrolünde olduğu Starz dizisi Hightown'ın yeni bölümünde neler olacak? Hightown 1. sezon 3. bölüm konusu ve fragmanı...

Rebecca Cutter'ın yaratıcısı olduğu Starz'ın "Hightown" dizisi geçtiğimiz hafta sonu "Severely Weatherbeaten" isimli sezonun ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

HIGHTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hightown'ın hikayesi; silahını ve rozetini Provincetown'a gelen turist kızları baştan çıkarmak için kullanan bir parti kızı olup ayrıca Ulusal Deniz Balıkçılığı Servisi'nde görev yapan Jackie Quinones'in, Cape Cod Koyu'nda bir ceset bulmasıyla hayatının değişmesine ve kendisini Cape'nin dehşet verici eroin salgınının merkezinde bulmasına odaklanıyor.

Sezonun ikinci bölümünde; Jackie, Sherry cinayeti konusunda kendisini davayı çözmeye teşvik eden umut verici bir ipucu edinir ve harekete geçer.

20-05/30/hightown-1x03-foto3.jpg

HIGHTOWN 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Hightown, Rachel Morrison'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.03 reyting oranı ve 0.224 milyon izleyici rakamlarını elde ederek açılış bölümüne benzer bir ekran performansı sergiledi.

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

HIGHTOWN 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Hightown; Ryan Farley'in senaryosunu kaleme alıp, Michael Offer'ın (Homeland, Longmire) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "Rebellion Dogs" ile 31 Mayıs 2020 Pazar akşamı Starz ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/30/hightown-1x03-foto1.jpg

HIGHTOWN 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Jackie soruşturmasına devam etme planının bir parçası olarak rehabilitasyona geri döner.

Ray ve Renee, Osito'ya yaklaşmaya başlarken çok ileri giderler.

Junior ise ülkesine hizmet etmek için uygun bir asker olma yolunda ilerlemeye başlar.

Oyuncu kadrosu: Monica Raymund (Jackie Quinones), Riley Voelkel (Renee Segna), Shane Harper (Junior), Atkins Estimond (Osito), Amaury Nolasco (Frankie Cuevas Sr.), Dohn Norwood (Alan Saintille), James Badge Dale (Ray Abruzzo)

"Hightown" (Starz) 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin