HBO dizisi We Are Who We Are 14 Eylül'de başlıyor!

Yeni dizi We Are Who We Are geliyor.


28 Temmuz 2020 - 16:37
Gündem

Fraser ve Caitlin adında iki gencin kendilerini tanıması ve keşfetmesi üzerine kurulan yeni HBO dizisi We Are Who We Are dizisi için geri sayım başladı. Luca Guadagnino imzalı dizi 14 Eylül'de yayına girecek.

We Are Who We Are dizisinin konusu:

New York'ta yaşayan Fraser, İtalya'daki bir askeri üsse gidiyor. Buradayken diğer çocuklarla iletişim kurduğunda Caitlin ile tanışıyor. Ancak Fraser cinsel kimliğinin düşündüğü kadar berrak olmadığını keşfetmesinin yanı sıra kendisinden büyük asker Jason'dan hoşlanmaya da başlıyor.

We Are Who We Are oyuncuları:

Yayınlanacak olan sezonu sekiz bölümden oluşacak olan mini dizinin başrollerinde Dylan Grazer (Me, Myself and I) ve Jordan Kristine Seamón paylaşıyor. Kadroda Chloë Sevigny, Alice Braga, Spence Moore II, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier, Sebastiano Pigazzi ve Kid Cudi yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin