HBO Europe'un yeni dizisi Ruxx'u tanıyalım!

HBO Europe'un Romanya yapımı yeni dizisi Ruxx'un çekimleri sürüyor! Ruxx nasıl bir dizi?

HBO'nun Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yayın yapan birimi olan HBO Europe yeni dizisi "Ruxx"un çekimlerine Romanya'da başlandığını duyurdu.

Diziye dair ilk detaylar şöyle:

RUXX NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

İlk sezonu 8 bölümden oluşan Ruxx; geçmişle gelecek arasında sıkışmış bir ülkede yaşayan genç bir Rumen kuşağını irdeleyen modern bir ilişki draması olarak nitelendiriliyor.

Hikayenin ana karakteri Ruxx; profesyonel kariyerini kişisel hayatıyla dengelemeye çalışan genç bir kadındır. Bükreş'te büyük bir emlakçı için çalışan ve ailesini maddi olarak destekleyen Ruxx aynı zamanda uzun mesafeli bir ilişkinin zorluklarını yaşamaktadır.

Ruxx, Romanya'dan ayrılma ve Los Angeles'a gitme isteğinde olsa da hayatın onun için başka planları vardır ve bir süre sonra patronunun büyük projesinden etkilenir: Karısının Bükreş Belediye Başkanlığı seçim kampanyası.

20-09/24/ruxx-raluca-aprodu-2.jpg

Dizinin yönetmenlerinden Iulia Rugină yeni projeleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Ruxx taze ve güçlü, hareketli ve cesur. Senaryoyu ilk okuduğumdan beri onunla aramda bir bağlantı hissettiğimi söyleyebilirim. Harika bir ekiple ve rüya gibi bir oyuncu kadrosuyla çevrili bu projenin bir parçası olmak hem profesyonel bir onur hem de bir meydan okuma."

RUXX OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Raluca Aprodu (Rux) ve Alec Secăreanu'nun (God's Own Country) bulunduğu Ruxx'un oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Raluca Aprodu ( Dogs), Mădălina Craiu (Shadows), Bogdan Dumitrache (Pororoca), Șerban Pavlu (Shadows), Alina Chivulescu (Selfie), Ioana Bugarin (Moromeții 2), Marian Olteanu (Alice T.).

20-09/24/ruxx-raluca-aprodu.jpg

HBO Europe & Mobra Films iş birliğiyle hazırlanan dizinin senaryosu Vera Ion tarafından kaleme alınıyor.

Yapımın yönetmen koltuğunu ise Iulia Rugină (Breaking News, Love Building) ve Octav Gheorghe ikilisi paylaşmakta. Rugină ilk altı bölümün, Gheorghe ise son iki bölümün künyesine adını yazdırmış olacak.

RUXX 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

HBO Romanya temsilcilerinin yaptığı açıklamaya göre dizinin çekimlerinin Ocak 2021'e kadar tamamlanması ve ilk sezonun 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin