Pamir Pekin Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna katıldı!

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
24 Eylül 2020 - 14:35
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ve Kerem Bürsin'in (Serkan) yer aldığı, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Elçin Afacan, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi başarılı ve sevilen isimleri de kadrosunda bir araya getiren romantik komedi türündeki sevilen dizi Sen Çal Kapımı'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

20-09/24/sen-cal.jpg

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı ve Fox ekranlarının sevilen dizileri arasına giren dizi, MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve hayali başarılı bir peyzaj mimarı olmak olan Eda'nın eğitim bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkarak hesap sormak isterken, bursunu geri alma karşılığında 2 ay boyunca nişanlı rolü yaparken birbirlerine farkında bile olmadan aşık olmalarını konu alan dizi yayın hayatına başarıyla devam ediyor.

Pamir Pekin Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna katıldı!

20-09/24/pamir-pekin.jpg

Parmaklıklar Ardında, Komiser Nevzat - Kanun Namına, Kavak Yelleri, Vurgun, Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl, Gülümse Yeter gibi dizi projelerinde yer alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosundaki yerini aldı. Pekin'in nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin