HBO'dan yeni komedi dizisi projesi: Mexico City: Only Good Things Happen

"Mexico City: Only Good Things Happen" yarım saat süreli bölümlerden oluşan ve İspanyolca konuşulan bir komedi dizisi olacak.

Volkan Küçükel
22 Kasım 2017 - 17:59
Gündem

Kaliteli dizilerin kanalı HBO, "Mexico City: Only Good Things Happen" isimli yeni bir dizi projesine yeşil ışık yaktı ve proje için pilot bölüm siparişini verdi.

Saturday Night Live eskilerinden Fred Armisen, Lorne Michaels'ın Broadway Video'su ve Más Mejor ortak yapımcılığında hazırlanacak "Mexico City: Only Good Things Happen" yarım saat süreli bölümlerden oluşan ve İspanyolca konuşulan bir komedi dizisi.

"MEXICO CITY: ONLY GOOD THINGS HAPPEN" KONUSU

Senaryosu Armisen, Ana Fabrega (The Chris Gethard Show) ve Julio Torres (Saturday Night Live) ortaklığında kaleme alınan dizinin hikayesi şöyle:

17-11/22/fred-armisen.jpg

Hikayesi Meksika'nın başkenti ve nüfus bakımından en büyük şehri olan günümüz Mexico City'sinin hayali bir versiyonunda geçecek olan dizi; korku filmleri ve canavar makyajlarıyla kafayı bozmuş bir grup arkadaş üzerine odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Armisen, Febrega ve Torres üçlüsü dizinin ana oyuncu kadrosunda yer alan isimler olurken; Fernando Frias ise İspanyol dilinin konuşulacağı pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Broadway Video, Más Mejor ve NBCUniversal Telemundo yapımcılığındaki dizide Armisen ve Michaels ikilisi, Andrew Singer, Fabrega Torres ve Alice Mathias ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Sekizinci ve final sezonuyla 2018 senesi içinde IFC ekranlarına gelecek olan Portlandia dizisinde boy gösteren Fred Armisen ayrıca yakın zamanda Amazon'un doğrudan dizi onayı verdiği, Master Of None ortak yaratıcısı Alan Yang ve Matt Hubbard ikilisince kaleme alınan ve Saturday Night Live'in eski oyuncularından Maya Rudolph ile kendisini aynı proje altında yeniden bir araya getirecek bir komedi dizisinde daha karşımıza çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin