Hekimoğlu 50. bölümde ekrana veda edecek!

Hekimoğlu dizisi final yapıyor.

Merve Mutlu
24 Mart 2021 - 14:09
Gündem

Huysuz ancak başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu karakteriyle Timuçin Esen'in başrolde yer aldığı ve oyuncu kadrosunda: Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz gibi başarılı isimleri bir araya getiren Hekimoğlu dizisi, yeni sezonda devam etmeme kararıyla izleyicilerini üzmüştü. Dizinin final bölümü belli oldu.

21-03/24/hekimoglu.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü medikal drama dizisi olan House M.D.'den uyarlanarak hazırlanan Hekimoğlu dizisi başarıyla ekran macerasına devam ediyor. Oldukça ilgi gören projenin ekranda kalma süresi netleşti.

Hekimoğlu 50. bölümde ekrana veda edecek!

21-03/24/hekim.jpg

Tıbbi tanı uzmanlığı alanında vakalar izlediğimiz dizi OJO Pictures imzasıyla yayınlanıyor. 3. sezonunun olup olmayacağı merak konusu olan dizi hakkında bilgi Birsen Altuntaş'tan gelmiş ve sezon sonunda, mayıs ayında final yapacağı açıklanmıştı. Yeni gelen bilgiye göre dizinin final bölümü 50. bölüm olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin