Merve Mutlu
24 Mart 2021 - 14:16
Gündem

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yine oldukça sevilen bir isim konuk olacak.

21-03/24/menajerimi-ara.png 

Dicle'nin kendisinden uzak kalarak kendine yeni bir aile kuran babasının çalıştığı şirkette işe girmesi ve kısa zamanda herkesin sevgisini ve başarısıyla da yerini kazanmasını konu alan dizi aynı zamanda ünlüler dünyasının perde arkasını da menajerler dünyasından ele alıyor.

Türk sinemasının usta ismi Aydan Şener Menajerimi Ara'ya konuk oluyor!

21-03/24/aydan.png

'Çalıkuşu' dizisinde canlandırdığı 'Feride' karakteriyle özdeşleşen, kariyerine sığdırdığı 'Küçük Ağa', 'Samanyolu' gibi projeler başta olmak üzere birçok dizi, film ve tiyatro oyununun yanı sıra güzelliğiyle de izleyenleri büyüleyen usta oyuncu Aydan Şener, Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna konuk oluyor. Oyuncunun nasıl bir hikayeyle dahil olacağı merak ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin