Homeland'in final sezonu ne zaman? 8. sezon yayın tarihi belli oldu!

Homeland dizisinin merakla beklenen 8. sezonu geliyor.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2019 - 14:39
Kültür Sanat

Kadrosunda Claire Danes'in ve Mandy Patinkin gibi başarılı isimleri bir araya getiren ve ilk 7 sezonu ilgiyle izlenen Homeland dizisi için 8. sezonda final yapma kararı alındı. Dizinin final sezonunun ne zaman başlayacağı da belli oldu.

19-08/05/homelan-d.png

Yedinci sezonu 2018 yılının Nisan ayında ekranlara gelen ve yeni sezon için geçtiğimiz Haziran ayına işaret edilmesine rağmen izleyiciyi hayal kırıklığına uğratarak ertelenen Homeland dizisi prodüksiyonun daha fazla zaman istemesi nedeniyle sonbahar mevsimine ertelenmişti. Tüm bu ertelemelerin ardından final sezonu tarihi nihayet kesinleşti. 

Homeland'in finalinde neler olacak?

19-08/05/hoomee.jpg

Carrie'nin maceralarını son kez izleyeceğimiz final sezonunda: Carrie, Rusya'da yaşananların ardından hafızasını kaybederken, yeni başkan olan Warner'ın yolu güvenlik uzmanı Saul'la kesişecek. Önceliği Afganistan'daki savaşı sona erdirmek olan Warner'ın verdiği görevle Saul'un işi; Taliban'la barış görüşmesi yapmak olur ve orada da devreye Carrie'nin yardımı girecektir..

Homeland'in final sezonu ne zaman yayınlanacak?  

19-08/05/homelan-d-yeni-sezon.jpg

Ranini'nin haberine göre: Fas ve Güney Afrika'da yapılan çekimlerin ardından 12 bölümlük 8. final sezonunu hazırlayan ve Claire Danes'in ve Mandy Patinkin'in yanı sıra Maury Sterling, Linus Roache, Costa Ronin, Nimrat Kaur, Numan Acar ve Danes'in eşi Hugh Dancy'nin de katıldığı kadro; 9 Şubat'ta ekran macerasını sonlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin