Erkenci Kuş'tan sonra Kiralık Aşk ve Dolunay da İspanya'da!

Final yapan diziler Kiralık Aşk ve Dolunay yurt dışında ekran macerasına devam ediyor...

Nurşah
05 Ağustos 2019 - 14:26
Gündem

6 Ağustos Salı günü ekrana gelecek 51. bölümü ile final yapacak olan Erkenci Kuş dizisinden sonra sevilen romantik komedi dizileri Kiralık Aşk ve Dolunay da İspanya'da yayınlanacak!

19-08/05/kiralik-ask-ispanya.jpg

Kiralık Aşk ve Dolunay da İspanya'da!

Star Tv ekranlarınn sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, geçtiğimiz haftalarda İspanya'da yayın hayatına başlamıştı. Başrolde yer alan Demet Özdemir ve Can Yaman'ın ilgi ve popülaritesini bir kat daha artıran bu hamlenin ardından; ülkemizde yayınlanan ve final bölümleri ile de ekran maceralarını tamamlamış olan Dolunay ve Kiralık Aşk dizileri de İspanya yolcusu oldu!

19-08/05/dolunay-ispanya.jpg

Ranini'de yer alan habere göre; Global Agency tarafından dağıtımları yapılan iki dizinin de hakları Mediaset Spain tarafından alındı. Dolunay ve Kiralık Aşk dizileri, Erkenci Kuş'un da izleyici karşısına çıktığı kanal olan Divinity'de ekrana gelecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin