How I Met Your Mother hakkında az bilinen gerçekler!

Sevilen dizi How I Met Your Mother hakkında az bilinenleri sizler için derledik.

Merve Mutlu
05 Mayıs 2020 - 13:28
Gündem

Başrollerinde Neil Patrick Harris, Josh Radnor, Alyson Hannigan, Jason Segel ve Cobie Smulders'ın yer aldığı How I Met Your Mother dizisi, yayınlandığı dönemde de daha sonrasında da oldukça büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. İzlerken arkadaşlıklarına özendiğimiz dizinin az bilinenlerini sizler için derledik. 

  • 9 sezondan oluşan bu özel yapımın en çok izlenen bölümü birinci sezonun onuncu bölümü, The Pineapple Incident. Buna karşın en az izlenen bölüm ise altıncı sezondaki Landmarks bölümü olmuştur. 

20-05/05/pineaple.png

  • Çok sevilen ve hala izlenmeye devam eden dizi eğer beklenen bu başarıyı elde edemeseydi ilk sezondan sonra proje sona erecekti ve merak edilen anne de pastacı Victoria olacaktı. 

20-05/05/victoria.jpg

  • Dizinin dördüncü sezon yedinci bölümü olan "Not a Father's Day", baba olmamayı seçenlerin özel bir günü olması gerektiğine inanan Barney sayesinde özel gün olarak resmi kutlama yapılan bir gün oldu. Her yılın 10 Kasım'ında kutlanıyor. 

20-05/05/fathers-day.png

  • Merakla beklenen ve 9 sezon boyunca yolu gözlenen anne rolünü canlandıran Cristin Milioti, hangi rol olduğunu bilmeden seçmelere katılarak yarım saatlik bir Skype görüşmesinin ardından davet ediliyor. Milioti okuduğu pasajların How I Met Your Mother'a ait olmadığını bile bilmiyor. 

20-05/05/how-i-met.png

  • Dizinin başrollerinden biri olan ve asıl hikayenin etrafında döndüğü Ted'in çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştıklarını anlattıkları sahneler yalnızca dizinin ilk sezonunda çekildi. Bu yüzden de çocuklar 9 sene boyunca hiç büyümedi. 

20-05/05/ocuklar.jpg

  • Neil Patrick Harris, Barney karakteri ile diziye soluk kazandıran gösteriler yapıyor. Ancak bu gösterilerin de arkası boş değil. Zira NEil Patrick Harris gerçekten de bir illüzyonist ve Los Angeles’taki The Magic Castle Club’ın da direktörü.

20-05/05/harris.png

  • Marshall'ın babasını kaybettiği bölümde, o kara haberi alana kadar belli olmayan bir gizli geri sayım yaşanıyor. 

20-05/05/marshall.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin