Kore gençlik dizisi Heartstrings'in konusu nedir?

Güney Kore dizilerinden Heartstrings'in konusu nedir?

Merve Mutlu
05 Mayıs 2020 - 12:41
Gündem

Güney Kore'nin sevilen yapımlarından biri olan Heartstrings'in konusu nedir? Kimler oynuyor? gibi soruları sizler için cevapladık. İşte Heartstrings dizisinin tüm detayları

Heartstrings dizisinin konusu nedir?

20-05/05/heartstringss.jpg

Bir üniversitede okuyan gençlerin aşklarını, hayallerini ve arkadaşlıklarını konu alan dizi romantik türdeki bir müzikal yapımdır. Lee Shin üniversitede çağdaş müzik eğitimi almaktadır. Ayrıca "The Stupid" isimli grubun solisti ve gitaristidir. Shin müziğe olan tutkusu ve yakışıklılığıyla ün salmıştır. Ancak gerçek hayatta müzikle alakası olmayan her şeye karşı alakasız, gelecekle ilgili hiçbir planı ve hayali olmayan soğuk birisidir.
Lee Kyu Won prestijli bir ailede doğmuş, cana yakın ve zeki bir kızdır. Dedesi Lee Dong Gun, kendi zamanının 3 büyük müzisyeninden birisidir ve en büyük hayali torununun da geleneksel müzik üzerinde uzmanlaştığını görmektir. Kyu Won da dedesinin beklentilerini karşılamak için Geleneksel Kore Müziği Bölümüne girer. Lee Shin'in grubu "The Stupid"in hayranları olan arkadaşları bir gün Kyu Won'u zorla grubun konserine götürür ve Kyu Won, Shin'i sahnede gördüğü an ondan etkilenir.

Heartstrings dizisinde kimler oynuyor?

20-05/05/heartstrings.jpg

Sevilen dizinin son bölümü Ağustos 2011'de yayınlandı. Oyuncu kadrosunda da: Sin-hye Park, Yong-hwa Jeong, Min-hyeok Gang, Chang-ui Song, Yi-hyeon So, Woori, Goo Shin, Jae-duck Sunwoo, Sun-kyung Kim ve Seo-won Jang yer alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin