Merve Mutlu
19 Kasım 2020 - 17:30
Gündem

Star’da yayınlanmaya başlayan 'İbo Show', ikinci bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 9 yıl sonra yeniden ekranlara dönen ve yayınlandığı dönemde ekranlarda fırtınalar estiren İbo Show bir yandan nostalji rüzgarı estirirken, bir yandan da unutulmaz bir gece yaşatacak.

20-11/19/ibo-show.png

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak. 1993 yılında başlayan ve ilk sezonu Kanal 6'da yayınlandıktan sonra Star, Atv, Beyaz TV gibi kanallarda da devam eden İbo Show'un ekranlara dönüşü heyecan yaratırken konuklar da büyük heyecan yaratıyor. Yaşadığı silahlı saldırı sonrası sahnelere ve ekranlara ara veren İbrahim Tatlıses'i geri döndüren programın Aralarında Tarkan ve Sezen Aksu'nun da olduğu dev isimleri konuk almak istediği biliniyor. İbo Show'un cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm konukları ise; Hülya Avşar, Kubat, Demet Akbağ ve Olgun Şimşek olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin