Türkiye'nin yeni dijital platformu Gain Medya kuruluyor!

Gain Medya yeni içerikleri ile geliyor.

Merve Mutlu
20 Kasım 2020 - 10:04
Gündem

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in furyasıyla yarışan yerli içerik platformlarına bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye'de PuhuTV, BluTV, beIN Connect ve Acun Ilıcalı’nın son projesi Exxen’in ardından şimdi bir de Gain Medya ile dijital içerik sevenlere özel yapımlar geliyor.

20-11/20/gain-medya.png

Şirketin başına geçtiği günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren, Filli Kadın Ustalar adlı proje ile kadınların erkek işi olarak görülen boya sektöründe yer almaları için farklı şehirlerde boyacılık kursları düzenleyen ve hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya yakın zamanda faaliyete geçiyor.

Gain Medya faaliyete geçiyor!

Birçok başarılı projede yer alan ve Galip Derviş adlı projeden sonra dizi sektörü ile vedalaşan ekranların sevilen ismi Engin Günaydın'ı "10 bin adım" adlı proje ile yeniden dizilere döndüren Gain Medya, Özcan Deniz'i başrolde ağırlayacak olan Senkron adlı bir projeyi de hayata geçirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin