Merve Mutlu
16 Kasım 2020 - 15:09
Gündem

Uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarında birçok ünlü konuğun katılımıyla hazırlanan ve İbrahim Tatlıses tarafından sunularak büyük ses getiren İbo Show programı ekranlara geri döndü. 1993 yılında başlayan ve ilk sezonu Kanal 6'da yayınlandıktan sonra Star, Atv, Beyaz TV gibi kanallarda da devam eden İbo Show  Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

20-11/16/tatlises.png

Global Medya yapımcılığında yeniden ekranlara dönen İbo Show'un ilk bölüm reytingleri yüz güldürdü. Total'de 6.14 ile 2.,.AB'de 5.7 ile ile 3. olan program sosyal medyada da çok konuşuldu. Kimi kullanıcılar Tatlıses'in ekranlara dönmesini İmparator'un yeniden doğuşu olarak adlandırırken kimileri de kadına yönelik şiddet konusunda skandallara imza atan, hayatına girmiş hemen her kadına fiziksel şiddet ve baskı uygulayan ünlü ismin dönüşünün övülmesini eleştirdi. 

İbrahim Tatlıses yaptığı basın açıklamasında programı 50 bölüm çekmeyi planladığını açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin