Bahtiyar Memili Yasak Elma dizisine katıldı!

Yasak Elma dizisine bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
16 Kasım 2020 - 15:56
Gündem

Fox ekranlarında çekilen ve 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, başrolde Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ı buluşturduğu muhteşem oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesi ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

20-11/16/yasaaak.jpg

85. bölümle birlikte dizinin kadrosunda büyük bir değişim yaşanarak Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın veda edeceği haberi gündeme oturmuştu. Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Mert Altınışık'ın dahil olduğu diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

Bahtiyar Memili Yasak Elma dizisine katıldı!

20-11/16/bahtiyar-memil.png

Yenilenen kadrosu ve değişen hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılan yeni isim, Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin de kardeşi olan Bahtiyar Memili oldu. Böylece Memili kardeşler pazartesi akşamlarının iki rakip dizisinde karşı karşıya gelmeye başlayacaklar. Memili dizide Sedai karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin