Son Yaz dizisinin çekimleri başladı! İlk kareler paylaşıldı...

Yeni dizi Son Yaz'ın çekimleri başladı.

Merve Mutlu
17 Kasım 2020 - 12:23
Gündem

O3 Medya'nın FOX için hazırladığı Son Yaz dizisinin hazırlıkları devam ederken cast çalışmaları devam ediyor. Başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile yola çıkmaya hazırlanan dizinin çekimleri başladı.

20-11/17/atay.png

Dizinin başrol oyuncusunun Alperen Duymaz olacağı haberi büyük heyecan yaratırken tam kadro da merak uyandırıyor. Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Şebnem Dönmez gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizi, Burak Arlıer'in yönetmenliğinde çekiliyor.

Son Yaz dizisinin çekimleri başladı! İlk kareler paylaşıldı...

20-11/17/ali-atay.png

Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in yazdığı dizi “Son Yaz”ın çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı, İzmir Çeşme’de devam edecek. Dizi: İdealist bir savcı olan Selim'in (Ali atay) yolunun suç dünyası içinde büyüyen Akgün ile (Alperen Duymaz) kesişmesinden sonra Selim'in Akgün'ü Çeşme Adalet Sitesi'ne getirmek zorunda kalmasının ardından her şeyin değişmesini konu alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin