Netflix'in yeni dizisi "Bir Başkadır" sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor!

Bir Başkadır dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Merve Mutlu
17 Kasım 2020 - 13:29
Gündem

Funda Eryiğit, Fatih Artman, Öykü Karayel, Alican Yücesoy, Nesrin Cevadzade, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Tülin Özen gibi yetenekli oyuncuların başrollerini paylaştığı Netflix'in yeni dizisi Bir Başkadır, yayına girdiği andan beri büyük bir sosyal medya konusu haline geldi.

20-11/17/bir-baskadir.png

Toplam 8 bölümden oluşan Netflix dizisi, 12 Kasım tarihinde yayına girdi. Çeşitli sosyal çevrelerden gelen karakterlerin buluşma noktası izleyenlerde merak uyandırdı. Oldukça farklı karakterde olan ve bambaşka hayatlar yaşayan bir grup insanın yollarının kesişmesiyle değişen yaşamlarını konu alan dizide karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalıyorlar.

Netflix'in yeni dizisi "Bir Başkadır" sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor!

20-11/17/meryem.png

Yönetmenliğini Berkun Oya'nın üstlendiği proje bir terapist odasında başlıyor. Psikiyatrist Peri'nin kendi dünyasının kabuklarının arasından sıyrılırken Meryem'le görüşmeleri ile kendini sorgulamaya başladığı anlar oldukça beğenilenler arasında. Meryem'in o kabullenilmiş çaresizliği, saflığı ama bir yandan da cinliği de oldukça beğenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin