İclal Aydın 'Emanetçi'yi çocuklar için sahneledi

İclal Aydın ilk kez 2012 yılında sahnelediği “Emanetçi” gösterisinin 100'üncü ve son oyununu 15 Aralık Cuma akşamı Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nin Bozkurt Kuruç Sahnesi’nde gerçekleştirdi. 15 yaşında İzmir depreminde hayatlarını kaybeden Sayra ve Çınar adına 2023 yılında kurulan Sayra & Çınar Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen özel gecenin tüm geliri 100 çocuğun eğitim bursu için bağışlandı.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 09:34
Viral

İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden 15 yaşındaki ikizler Sayra ve Çınar Alpgündüz'ün annesi Tülin Batmaz'ın kuzeni olan oyuncu İclal Aydın, ikizlerin anısına düzenlenen ve geliri 100 çocuğa burs olarak bağışlanan gecede "Emanetçi" adlı tek kişilik gösterisi ile sahneye çıktı.

Çocuklar İçin Sahnede

Cumhuriyetimizin 100.yılında 100 çocuk için buluşuyoruz” hedefiyle düzenlenen gecede sahne alan İclal Aydın’ın gösterisinin tüm geliri çocukların eğitim bursu için bağışlandı. Gösterinin ardından İclal Aydın’a onursal başkanı olduğu vakıf tarafından plaket takdim edildi. İclal Aydın takdim esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bir hikâyenin yarım kalmadığına inanıyoruz. Çocuklarımızın başka çocukların ömürlerinde, başarılarında ve sevinçlerinde yaşayacağına inanıyoruz. Vakfımızın en büyük amaçlarından biri eğitim kaynağı oluşturmak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin