Teşkilat 88. Bölümde ekip içeri sızdı! Anton ve Skarlet, Ömer'in tuzağına düştü!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 88. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 88. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 89. bölümünde neler olacak? Teşkilat 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
18 Aralık 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

TEŞKİLAT 88. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir, kaçırılmasına rağmen boyun eğmeyince Anton’un planı istediği gibi gitmedi. Cihangir ise Anton ve adamlarının işkencelerine rağmen sorguda konuşmayınca Anton iyice öfkelendi.

Neslihan, annesinin ölümü hakkındaki sır perdesini aralamak için babasının karşısına dikildi. Çetin sonunda annesinin ölümünün ardından Şirket olduğunu itiraf etti. Neslihan duyduğu gerçekler karşısında darmadağın oldu. Çetin, geçmişte Şirket’le mücadele ettiğini ve bu uğurda annesinin öldüğünü anlatınca Neslihan, babasının bunca zamandır bunları gizlemesine çok kızdı. Baba kız geçmişin yüzleşmesini yaşarken Ömer’in gelip Cihangir’in kaçırıldığı haberini vermesi ortalığı iyice karıştırdı.

Çetin ve Neslihan, Cihangir için endişelenirken Çetin, Ömer’e sert bir şekilde tepki gösterdi. Neslihan’ın şüpheleriyle Beliz Alkım’ın ‘İsis’ olabileceği ihtimali üzerine Uzay ve Nazlı araştırmalara başladı. Diğer yanda Ömer ise kurduğu planla hem Cihangir’i kurtarmak hem de İsis’i ele geçirmek için harekete geçti. Şüphe çekmeyecek bir isim olan Neslihan’a, Beliz’le bir görüşme ayarlandı.

Anton ve Skarlet zafer kazandıklarını düşünseler de farkında olmadan kendilerini Ömer’in kurduğu oyunun içinde buldu. Başarısız hamleleriyle öfkeden gözü dönen Anton, Cihangir’in kafasına silah dayayınca Ömer geri adım atmadı ve karşılığında Skarlet’in hayatını ortaya koydu.                                             

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin