İlk ve Son 2.Sezon Gelecek mi?

İlk ve Son 2.sezon gelecek mi? Yeni sezon için konuşulanlar neler? Oyuncular için bir değişiklik durumu olacak mı? İşte yeni sezon için iddialar.

BluTV üzerinden yayınlanan İlk ve Son dizisi, iddialı bir sezonu geride bıraktı. 8 bölüm olarak yayınlanan dizi bir hayli ses getirdi. Kadın, erkek ilişkilerinin derinine inen dizinin oyunculukları da çok başarılı bulunmuştu. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı dizinin ses getirmesi sonrasında ise merak edilen bir nokta ortaya çıkmıştı. O nokta tabii ki devam sezonu olmuştu. İlk ve Son 2.sezon gelecek mi tartışmaları başladı.

Sosyal medyada da gündem olan yeni sezon durumu konusunda ise ilk bilgiler geldi. Buna göre başarı elde eden dizi yeni sezonuyla devam edecek.

İlk ve Son 2.Sezon Ne Zaman Gelecek?

Dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği konusunda kesin bir tarih yok. Bununla beraber İlk ve Son dizisinin 2.sezonunun geleceği söyleniyor. Fakat hikaye konusunda farklı bir işleyiş olacak. Birinci sezonda olduğu gibi Deniz ve Barış’ın hikayesi işlenmeyecek.

Bunun yerine yeni oyuncular ve yeni karakterler karşımıza çıkacak. Yine aynı konu üzerinden işleyiş yapılacak. Yani yine bir çiftin hayatının konu edindiğini ve ilişkilerinde yaşadıkları dönemlerin ele alındığı bir dizi göreceğiz.

21-10/04/lk-ve-son-2sezon-gelecek-mi-2.jpg

Fakat bu kez dizinin oyuncu kadrosunda dediğimiz gibi farklı isimler yer alacak. Başrolde yer alan isimler farklı, yan roller farklı kısacası tüm cast farklı olacak. Şimdilik elde edilen bilgiler bu yönde. Dizinin 2.sezonunun ne zaman geleceği konusunda ise net bir açıklama olmadığını tekrar hatırlatalım.

BluTV bu konuda genelde elini çabuk tutuyor ve devam sezonları çok geçmeden geliyor ama kesin bir tarih görene kadar bekleyeceğiz. İlk ve Son 2.sezon, Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin oyunculuğu olmadan aynı şekilde öne çıkabilir mi derseniz bunu da bekleyip görmek lazım. Yeni oyuncuların kimler olacağı bu noktada çok önemli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin