Kıbrıs Zafere Doğru 2.Tanıtım ve Yayın Tarihi

Kıbrıs Zafere Doğru 2.tanıtım yayınlandı ve dizinin yeni sezon yayın tarihi ortaya çıktı. Merakla beklenen ikinci sezon ne zaman gelecek?

Yayın hayatına Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla başlayan ve Ahmet Kural gibi komedi yönüyle tanıdığımız isimleri kadrosunda barındıran dizi, bu sezon önemli değişikliklerle beraber geliyor. Dizinin adının değiştiğini daha önce paylaşmıştık. Hatta Kıbrıs Zafere Doğru adıyla yayınlanacak olan yeni sezonun ilk tanıtım fragmanını da paylaşmıştık. Bunların hemen arkasından dizinin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi için de açıklama geldi.

Paylaşılan bilgilere baktığımız zaman dizinin yeni sezonda hangi günler yayınlanacağını da görüyoruz. Peki Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman geliyor?

Kıbrıs Zafere Doğru Yayın Tarihi ve Yeni Fragman

Yayınlanan birinci fragmanda artık savaşın başladığını ve mücadelenin süreceğini görmüştük. İkinci tanıtım videosunda da yine aynı şekilde kahramanlarımız mücadeleye devam edecek gibi gözüküyor.

Çok daha hareketli bir sezon geçireceği görülen dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da artık net bilgimiz var. Fragmana göre dizi 15 Ekim tarihinde ekranlara gelecek ve Cuma günleri yayınlanacak.

Bundan sonraki dönemde de gün olarak Cuma gününün seçildiği dizide, isim dışında daha nasıl değişikliklerin olduğunu yeni sezonda göreceğiz. Oyuncular odaklı olarak bakacak olursak dizide çok büyük bir değişiklik yok gibi gözüküyor.

En azından yayınlanan ilk iki fragmanda bu konuda önemli bir değişiklik işaret edilmemiş durumda. Zaten dizinin kaldığı yerden devam ettiğini göreceğiz. Bu konularda da yine önemli bir değişiklik işaret edilmiyor.

Artık gerisini yeni sezon yayınlandığı zaman öğreneceğiz. Kesin olarak bir şey varsa o da yayınlanan fragmanlara bakacak olursak yapım çok daha hareketli geçecek. Mücadele biraz daha artacak ve çok daha fazla savaş sahnesi göreceğiz gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin