Haluk Levent'le Yeniden için İlk Fragman Paylaşıldı

Haluk Levent'le Yeniden programı için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Programın ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
04 Ekim 2021 - 09:51
Gündem

Haluk Levent’in yeni bir televizyon programına başlayacağını duyurmuştuk. Önce Haluk Levent bu konuda paylaşım yapmıştı ve arkasından da Star TV, ünlü ismin sunacağı program için bir paylaşım gerçekleştirmişti. Program için paylaşımların gelmesinin hemen arkasında, sonunda yeni programın tanıtımı da yayınlandı.

Bir fragman olarak yayınlandığını da söyleyebileceğimiz tanıtımda, ünlü isim yer alıyor ve açıkçası programın anonsunu yapıyor. Peki Haluk Levent'le Yeniden isimli program hakkında ne biliyoruz? İlk tanıtım sonrasında dikkat çeken detaylar neler?

Haluk Levent'le Yeniden Programı Gerçek Yaşam Hikayelerini Ele Alacak

Haluk Levent'le Yeniden isimli programın gerçek yaşam hikayelerini ele alacağını belirterek başlayalım. İlk iddialar gündeme geldiği zaman acaba Haluk Levent bir müzik programımı yapacak diye düşünülmüştü ama öyle olmayacak. Bir sosyal sorumluluk projesi ekranlara gelecek gibi duruyor.

Poll Production ve Global Medya yapımcılığında ekranlara gelecek olan programda sunucu olan Haluk Levent, ne gibi hikayelere imza atacak göreceğiz.

Haluk Levent'le Yeniden programının detayları kadar, programın ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Bu konuda ne yazık ki kesin bilgilerin olmadığını söyleyerek başlamak istiyorum. Evet program yakında yayınlanacak deniyor ve ilk tanıtım için de yayın yapıldı ama programın ne zaman yayınlanacağı konusunda kesin bir tarih yok.

Muhtemelen Ekim ayı içerisinde ilk bölümün yayınlanacağını düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi tanıtım filminin de gelmiş olması artık hazırlıkların büyük ölçüde tamamlanması demek oluyor. Programın yayınlanacağı gün ve yayın tarihleri konusunda yeni bilgiler geldiği zaman, bunları da aktaracağız.

Şimdilik yeni paylaşılan tanıtımı sunalım. Dediğimiz gibi yeni bir bilgi ya da paylaşım gelmeye devam ettikçe ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin