Masumlar Apartmanı 41.Bölüm 2.Fragmanı! Bomba Bölüm Geliyor

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında çok önemli gelişmeler olacağını anlıyoruz. Sonunda Gülben'i istemeye geliyorlar.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Zaten dizinin ilk fragmanı yayınlanmıştı ve ilk fragmanda biraz daha mutlu edici gelişmelerin yaşanacağını görmüştük.

Gülben’in Esat’a evlilik teklif etmesinin sonrasında ailede uzun bir süre ilk defa neşeli dakikalar yaşanacağı gözükmüştü. Ayrıca Han’ın geri dönmesi de yine ailenin bu kez neşeli bir şekilde
ekranlara geleceğini göstermişti.

Fakat yayınlanan ikinci fragmanda her şeyin o kadar da neşeli gitmeyeceğini gösteriyor. Peki yeni bölümde neler oluyor?

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölüm için detaylara baktığımız zaman, fragmanda bir hazırlık görüyoruz. Gülben’i istemeye gelecekler ve bu yüzden de evde bir panik havasının hakim olduğunu anlıyoruz. Gülben aşırı panik olmuş durumda.

Bir yandan evde hazırlıklar devam ederken bir yandan da Han’ın Safiye’yi iyileştirmeye çalıştığına da şahit oluyoruz. Han gitti gideli suları pis gören ve bu nedenle de evde su kullandırmayan Safiye, Han sayesinde bu durumu aşıyor gibi gözüküyor.

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm 2.Fragmanı son bölümlerde ise üzücü gelişmeleri gösteriyor. Bir kere anladığımıuz Gülben bu bölüm çok zorlanacak. Esat ve annesinin istemeye gelmesi karşısında çok heyecanlanacağı görülen Gülben’in yine kendini tutamayacağı anlaşılıyor.

Bunun ötesinde son anda bir klarnet sesi geliyor. Klarnet sesini duyduğumuz zaman da anlıyoruz ki Naci geri döndü. Fakat fragmanda Naci’nin yüzünü göstermediklerini de belirtelim. Bir yanda Gülben istenirken, bir yanda da sadece Naci’nin klarnet sesi duyuruluyor.

Artık Naci geri dönecek mi dönmeyecek mi bilemiyoruz. Ama şu var ki bomba gibi bir bölüme hazır olsak iyi olacak. Safiye, kardeşi için kendini bir hayli zorlayacak gibi duruyor. Gülben ile Esat evlenebilecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin