Leyla ile Mecnun 2.Sezon Geliyor!

Leyla ile Mecnun 2.sezon için iyi haber verildi. Dizinin çekimlerinin çok yakın bir zamanda başlayacağı söylendi. Birinci sezon bitmeden yeni sezon çekimleri başlıyor.

Leyla ile Mecnun dizisinin yıllar sonra dijital bir platformla beraber ekranlara döndüğünü paylaşmıştık. Dizi, 5 bölüm yayınlandı ve söylenene göre Exxen’in en çok ilgi çeken yapımlarından biri oldu. Bir yapım ilgi görmüşse, aklımıza ilk gelen şey ne? Tabii ki tahmin ettiniz devam serisinin gelip gelmeyeceği. Daha önce Leyla ile Mecnun 2.sezon için müjdelerin olduğunu söylemiştik.

Büyük ihtimalle dizinin yeni sezonuna da devam edileceği konusunda beklenti vardı. Şimdi ise yeni sezon için önemli bir gelişme yaşandı. Bir röportaj sırasında Ali Atay, dizinin yeni sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağını duyurdu.

Leyla ile Mecnun 2.Sezon Çekimleri Erkenden Başlıyor

Ali Atay’ın sorulan sorulara verdiği yanıtlara bakacak olursak, Leyla ile Mecnun 2.sezon için yaz dönemi de beklenmeyecek. Daha birinci sezon son bulmadan dizinin ikinci sezonunun çekimlerinin başladığı belirtiliyor.

Çekimlerin bu kadar erken başlaması demek, dizinin ikinci sezonunun da erkenden yayınlanması demek. Belki de dijitale yapılan bir iş olmasına karşın sezon dizileri gibi ilgi çekecek ve bu şekilde devam edecek.

Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla beraber ise Ali Atay iki dizide birden rol almış olacak. Ünlü oyuncunun Son Yaz dizisinden de ayrılma gibi bir durumu söz konusu değil. Ünlü isim bir yandan Son Yaz dizisinin çekimlerinde bir yandan da Leyla ile Mecnun 2.sezon çekimlerinde olacağını söyledi.

21-10/04/leyla-ile-mecnun-2sezon-2.jpg

Leyla ile Mecnun için devam sezonlarının gelip gelmeyeceği de tamamen gösterilecek ilgiye bağlı gibi duruyor. Dizinin devam etmesi ve üçüncü sezonunun da gelmesi demek, dediğimiz gibi bir sezon dizisi gibi yayınlanması demek oluyor. Zaten bölümler de 1 saat olarak yayınlanmakta. Yani diğer dijital işler gibi 20-30 dakika dizi bölümleri yok.

Bakalım üçüncü sezon için ek bir bilgi gelecek mi? Ayrıca devam sezonunun da şu an için ne zaman yayınlanacağını bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin