Son Yaz Final Tarihi Ne Zaman? Dizi Bitti mi?

Son Yaz final mi yapacak ortaya çıktı. Peki dizinin final bölümü kaçıncı bölüm olacak? Bu konuda nasıl gelişmeler yaşanıyor? İşte detaylar.

Geçen sezonun çok konuşulan dizisi Son Yaz için birkaç haftadır iddialar gündemde. Son Yaz final mi yapacak soruları yoğun bir şekilde geliyor. Aslında dizinin ilk sezonu iyi gitmişti. İlk sezon iyi gitmesine karşın, sezon finalinde çok önemli karakterlerin diziye veda etmesi sonrasında aslında diziye karşı ön yargılar başlamış oldu. İkinci sezon başladığından beridir de dediğimiz gibi final iddialı gündemde.

Ne yazık ki tüm bu süreçten sonra iddialar doğru çıktı. Dizinin çok kısa bir süre sonra final yapacağı ortaya çıktı. Yeni sezonda yeni oyuncular gelmiş olsa da yapım geri dönemedi.

Son Yaz Final Ne Zaman Olacak?

Dizinin final yapacağının ortaya çıkmasından sonra ne zaman final yapacağı merak edilir oldu. Bu konuda da iddialar doğru çıktı. Dizinin geçen haftalarda söylendiği gibi 26.bölümde final yapacağını öğrendik.

26.bölüm ile beraber dizi son bulacak ve bir serüven daha bitmiş olacak. Birce Akalay gibi iddialı isimler diziye dahil olmuş olsa bile istenen elde edilemedi onu da anlamış olduk.

Burada gün değişikliğinin de etkili olup olmadığını bilemiyoruz. Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra gün değişikliği yapılmış ve dizinin hafta sonuna taşınması durumu söz konusu olmuştu. Bu durumun da reytingleri etkilemesi söz konusu olabilir.

Tüm nedenler ve ayrılan karakterler derken sonuçta artık dizi final yapıyor. Dizide birçok ünlü oyuncunun yer aldığını biliyoruz. Bundan sonraki dönemde bu oyuncuları hangi dizilerde göreceğimizi bilemiyoruz. Sadece Ali Atay’ın Leyla ile Mecnun dizisinde devam edeceğini biliyoruz. Diğer isimler için de ilerleyen süreçlerde detaylar gözükecek olursa, bu durumda bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin