Yalancı 4.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı! Dizi Şimdi Başlıyor

Yalancı 4.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Dizide kimin yalancı olduğu artık ortaya çıktı. Peki bundan sonra neler yaşanacak? Deniz kanıt bulabilecek mi?

Çok büyük bir beklenti ile başlasa da tam isteneni vermeyen Yalancı dizisi, yükselmeye başladı gibi duruyor. Zaten bölümlere baktığımız zaman da dizinin kesinlikle hareket kazanmaya başladığını görüyoruz. En son 3.bölümde dizide kimi gerçek söylediği kimin yalancı olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni bölümü merakla bekliyoruz. Yalancı 4.Bölüm 2.Fragmanının yayınlanması da yeni bölümde neler olacağını az çok ortaya koymuş durumda.

Açıkçası yeni bölümde olacaklar dizinin kesinlikle hızlanmasını sağlayacak gibi. Artık yalancının kim olduğunu aramak değil de yalancıyı herkese gösterme çabası içerisine girilecek.

Yalancı 4.Bölüm 2.Fragman ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni bölümde Mehmet Emir’in rol yapmaya devam ettiğini görüyoruz. Mehmet Emir’in, Deniz’in eski kocasını kışkırttığını ve Murat’ın sonunda ona kafa attığını görüyoruz. Tabii hi Mehmet Emir bunu kameraların çekmesini sağlıyor.

Bir yandan böyle bir gelişme yaşanırken bir yandan ise Deniz, gerçekleri herkese göstermek için mücadele ediyor. Bir açık bulmak için uğraşan Deniz, sonunda bir kanıt yakalayacak gibi duruyor. Bu arada Mehmet Emir’in de karşı atakları sürüyor.

Suçlamalar için yeterli kanıt bulunamamasından dolayı Deniz dava bile açamamıştı. Bu durumdan sonra ise Mehmet Emir’in bir manevi tazminat davası açtığını görüyoruz.

Yalancı 4.Bölüm 2.Fragman boyunca gözüken detaylar bunlar. Başta söylediğimiz gibi dizi artık hareketlendi demek doğru olacak. Mehmet Emir’in daha çok sırrı var gibi gözüküyor. Deniz bu sırları açığa çıkaracak mı ya da kanıtlara ulaşabilecek mi ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Bir yandan dizide yeni hikayeler de ortaya çıkacak gibi duruyor. Yeni yeni öne çıkmaya başlayan farklı karakterler de var. Hikaye genişleyerek gidebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin