İçimizden Biri Final mi Yapıyor? Kaçıncı Bölümde Final Olacak?

İçimizden Biri final mi yapacak? Dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu mu? Henüz yeni başlayan dizi hakkında ortaya çıkan son bilgiler.

İçimizden Biri, yeni sezonda iddialı bir başlangıç yapmıştı. Yabancı Damat havasında bir dizi olarak yeni sezonda ekranlarda olan dizi, uzun süre devam eder diye düşünülüyordu. Fakat dizinin daha ilk bölümlerden pek istediği sonuçları alamadığı görüldü. Bununla beraber İçimizden Biri final mi yapıyor tartışmaları başladı.

Henüz yeni başlamış olmasına karşın dizinin final yapacağı iddiaları ise yoğunlaştı. Hatta dizi için final kararı alındığı belirtilmekte. Kaçıncı bölümde final yapılacağı konusunda da bilgiler var. Zaten işin ilginç olan kısmı da burası gibi gözüküyor.

İçimizden Biri Final Ne Zaman?

Dizinin 12 Ekim’de yeni bölümü yayınlanacak. Yayınlanan bu bölüm ise dizinin 5.bölümü olacak. Yeni bölümün yayınlanmasından sonra ise final süreci başlayacak. Dizinin 6.bölümle beraber final yapması bekleniyor.

Henüz 6 bölümde final yapacak olması, İçimizden Biri sevenleri için büyük bir şok olacak eminiz. Ama bu sezon çok sık bir şekilde aynı durum yaşanmaya başladı. Peşi sıra final kararları gelir oldu. İlk etapta FOX TV’nin yeni sezon dizileri içerisinde final yapacak olanları gördük.

Şimdi de Show TV’nin dizileri için final kararları görür olduk. Yeni sezon çetin geçecek orası kesin ama bu kadar hızlı finaller olması da dikkat çekici.

Henüz başlamamış olan birçok dizi de var. Bunlar içerisinde Show TV için de çok iddialı diziler var. Üç Kuruş dizisi var. Ramo’nun yerini alacağı düşünülen Aziz dizisi var. Yani peşi sıra gelen çok iddialı yapımlar var. Show TV’nin İçimizden Biri kararının sonrasında yeni dizilere odaklanacağı kesin. Göreceğiz bakalım yeni dizilerde nasıl sonuçlar alınacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin