Aziz İlk Tanıtım ve Yayın Tarihi

Aziz ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin ilk tanıtım videosunda dikkat çeken detaylar neler? Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu?

Show TV’nin bu sezon en çok konuşulacak yapımları arasına gireceğini düşündüğüm Aziz dizisi için zaman geldi. Çekimlerin başladığının haberinin gelmesinin ardından dizinin ilk karelerinin paylaşıldığını da belirtmiştik. Artık oyuncuları ve konusu ortaya çıkan yapım için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Aziz ilk tanıtım videosu, nasıl bir dizi göreceğimizi net olarak göstermiş oldu.

Sadece fragman ile bile değerlendiriyor olursak, dizi çok iddialı olarak gelecek. Hem oyunculuklar hem de genel hava ve atmosfer çok iddialı duruyor. Peki ya yayın tarihi konusunda ne biliyoruz?

İLGİLİ İÇERİK

Aziz İlk Tanıtım İçerisinde Yer Alan Detaylar

Dizinin ilk tanıtımında, Aziz karakterinin Fransız teğmeni vurduğunu görüyoruz. Dizinin girişi böyle olacak gibi duruyor. Zaten konu ortaya çıktığında da dizinin tüm konusunun buradan döneceğini görmüştük.

Olaydan sonra Antakya’yı terk eden Aziz karakterinin geri dönüşünü ve hikayesini izleyeceğimiz yapımda, döneme uygun bir atmosfer hazırlandığını da net olarak anlıyoruz.

Ramo’dan da bildiğimiz başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın Aziz karakterine hayat vereceği dizide çok etkili isimler de olacak. Ahmet Mümtaz Taylan, Damla Sönmez, Fırat Tanış, Simay Barlas, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi usta isimlerin dizide yer aldığını göreceğiz.

İlk tanıtımı da yayınlanan dizinin Show TV ekranlarında olacağını biliyoruz. Oyuncular, konu, ilk tanıtım tamam ama dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir tarih olmadığını belirtelim. Tanıtım içerisinde de dizi için “Yakında” şeklinde bir ifade kullanılmış.

Henüz günü, tarihi ve saati konusunda da detaylar belli olmuş değil. Ama muhtemelen birkaç hafta içerisinde de tüm detaylar netlik kazanmış olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin