Elbet Bir Gün Tanıtımı Yayınlandı! Yeni Dizi Geliyor

Elbet Bir Gün ilk tanıtım videosu yayına açıldı. Yeni tanıtım videosunda dizinin ilk sahneleri de gözüküyor. Peki yeni dizi için yayın tarihini görebildik mi?

FOX TV, bu sezon çok fazla dizi ile geliyor. Yeni sezonda kanalda çoktan başlayan ama final kararı alınan diziler bile oldu. Bu diziler bir yana, yakın zamanda yayınlanacağını beklediğimiz Elkızı, Elbet Bir Gün dizileri de var. Hatta Elbet Bir Gün ilk tanıtım videosu da bugün itibariyle geldi.

Belki nasıl bir dizi göreceğimizi gösteren video, bir yandan oyunculuklar için ipuçları bir yandan da dizinin konusu hakkında ipuçları içeriyor. Hem tanıtıma bakalım hem de dizinin yapısından kısa kısa söz edelim. Ama baştan söyleyelim ki şu an için yayın tarihi ortaya çıkmadı.

Elbet Bir Gün Tanıtımı ve Diğer Detaylar

FOX TV ekranlarında karşımıza çıkacak olan dizi, Most Production yapımcılığı ile ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde ise üç önemli ismi göreceğiz.

Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk dizinin ana başrolleri olarak karşımıza çıkacak. Dizinin başrollerinde yer alan bu üç isim dışında da çok önemli isimler göreceğiz. Muhammet Uzuner, Zeynep Kaçar, Helin Kandemir, Kenan Acar, Ömer Genç gibi isimler de dizide yer alan isimler arasında.

Konu olarak bir aile dramını ele alacak olan dizide, yine aksiyon dolu bir hikaye işlenecek. Dizinin tanıtımında da zaten bunu göreceksiniz.

Elbet Bir Gün tanıtımı da yayınlandığına göre dizinin de hazır olduğunu söyleyebiliriz. Ama dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bilgi yok. Yakında yayın tarihi noktasında da yeni bilgiler paylaşılacaktır. Ünlü isimleri bir araya getiren dizi için yeni bir gelişme ortaya çıktığı zaman, yine sitede yer vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin