Sexy Beasts 2. sezon için geri döndü! Yeni sezon detayları!

Kör randevular her zamankinden daha canavarca! Sexy Beasts 2. sezon Netflix'te başladı! Detaylar burada...

En tuhaf kör randevuya tekrar hoş geldiniz!

"Sexy Beasts" 2. sezon için geri döndü! Ve bu kör randevular her zamankinden daha canavarca!

SEXY BEASTS 2. SEZON YENİ SÜRPRİZLERLE KARŞINIZDA!

Klasikleşmiş yüzeysel randevulara veda etmeyi uman gerçek bekârların, gerçek kör randevu kimyasını teste tabi tutmak için abartılı makyaj ve protezleri kullandığı reality yarışma programı "Sexy Beasts" yeni sezonuyla karşınızda!

Geçmiş dönemde ABD'de A&E, Almanya'da Sixx ve Kore'de KBS kanallarında uyarlaması gerçekleşen İngiliz menşeli yapımın Netflix'teki ilk sezonu 21 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanmıştı.

İlk sezon gibi 6 bölümden oluşan 2. sezon ise 07 Ekim 2021 Perşembe tarihinde izleyiciyle buluştu.

"SEXT BEASTS" 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

İkinci sezonuyla geri dönen programda altı yeni bekâr yarışmacının, yüzeysellikten kurtulup uçuk kaçık ve ihtişamlı kostümleriyle bir dizi hızlı randevuya çıkmasını izliyoruz.

21-10/08/sexy-beasts-2-sezon-netflix-foto.png

Her bir bölümde bir bekar, üç potansiyel aşk eşleşmesine tanıtılırken; nihai karar verildikten sonra seçilen kişi gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.

"SEXY BEASTS" YENİ SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun, süreleri 23 ile 24 dakika arasında değişen bölümleri şu şekilde sıralanmakta: "Ejderha Mick", "Mumya Ibukun", "Kaplan Devon", "Yarasa Sullie", "Gorgon Paige", "Tavşan Robbie"

Yönetici yapımcılığını Simon Welton'un (Big Brother UK), yönetmenliğini Sam Campbell'ın (The Circle) üstlendiği programın yapımcısı ise Sarah Clarke.

"Sexy Beasts" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin