İtalya dizisi Summertime 29 Nisan'da Netflix'te başladı! Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre konusu, fragmanı

Netflix'in İtalyan yapımı romantik türdeki dizisi "Summertime - Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre" 29 Nisan 2020 Çarşamba günü başladı! Summertime konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Hazır olsanız da olmasanız da bir yaz hayatınızı değiştirebilir...

İTALYAN DİZİSİ "SUMMERTIME" NETFLIX'TE BAŞLADI!

Federico Moccia'nın kitap serisinden esinlenerek dizi formatına uyarlanan "Summertime (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre)" ilk sezon bölümleriyle Netflix takipçilerine sunuldu.

Oldukça farklı geçmişlere sahip iki genç Ale ve Summer'ın, İtalya'nın Adriyatik Sahili'ndeki bir yaz tatili sırasında yaşadıkları aşkı konu edinen romantizm temalı dizinin ilk sezon bölümleri 29 Nisan 2020 Çarşamba günü itibarıyla dijital yayın platformu Netflix'e eklendi.

20-04/29/summertime-dizisi-foto1.jpg

SUMMERTIME BÖLÜM BİLGİLERİ

Süreleri 34 ila 54 dakika arasında değişiklik gösteren 8 bölümlük ilk sezonun bölüm sıralaması şu şekilde:

- 1. bölüm: "Yazdan Nefret Ediyorum" (39 dakika)
- 2. bölüm: "Sadece Sen ve Ben" (43 dakika)
- 3. bölüm: "Gecenin Bir Anı" (36 dakika)
- 4. bölüm: "Birazcık Huzur" (40 dakika)
- 5. bölüm: "Sensiz" (44 dakika)
- 6. bölüm: "Kalanlar" (49 dakika)
- 7. bölüm: "Sen Ağlama" (34 dakika)
- 8. bölüm: "Yeni Bir Kış" (54 dakika)

"SUMMERTIME" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Bir yaz dönemi hiç beklemediğiniz şekilde hayatınızı değiştirebilir... Summer, Ale, Dario, Edo ve Sofia'ya olan da bu... Kahramanlarımız, Adriyatik Sahili'nde geçen üç ay içinde geçmişlerini bir kenara bırakacak, inançlarını ve düşüncelerini sorgulayacak ve gerçekten kim olduklarını keşfetmelerine izin vereceklerdir.

Sezonun açılış bölümünde; ebeveynlerinden dolayı hayal kırıklığı yaşayan Summer, pek istekli olmasa da arkadaşıyla bir partiye katılır ve burada özgüveni yüksek bir genç olan Ale ile tanışır.

20-04/29/summertime-netflix-poster.jpg

Rebecca Coco Edogamhe (Summer), Ludovico Tersigni (Alessandro), Amanda Campana (Sofia) üçlüsünün başrollerinde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere eşlik eden oyuncular şöyle sıralanıyor: Andrea Lattanzi (Dario), Giovanni Maini (Edo), Alicia Ann Edogamhe (Blue), Thony (Isabella), Thomas Camorani (Manu), Eugenio Krauss (Bruno De Cara), Mario Sgueglia (Maurizio)

Dizinin yönetmenliğini ise Lorenzo Sportiello ve Francesco Lagi ortaklaşa üstleniyorlar.

"SUMMERTIME" KARELER

20-04/29/summertime-dizisi-foto2.jpg

20-04/29/summertime-dizisi-foto3.jpg

20-04/29/summertime-dizisi-foto4.jpg

"Summertime" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin