ITV'nin yeni dizisi Girlfriends'i tanıyalım!

Başrollerini Miranda Richardson, Zoe Wanamaker ve Phyllis Logan'ın paylaştığı ITV'nin yeni dizisi Girlfriends'i tanıyalım.


04 Temmuz 2017 - 22:57
Gündem

İngilizlerin başarılı dramalarıyla bilinen kanalı ITV'den yeni bir dizi geliyor: "Girlfriends"

Başrollerini Miranda Richardson, Zoe Wanamaker ve Downton Abbey'den tanıdığımız Phyllis Logan'ın paylaştığı; senaryosunu Kay Mellor'un (The Syndicate, In The Club) kaleme aldığı dizinin hikayesi ise şöyle:

GIRLFRIENDS KONUSU

Girlfriends, belli yaşa gelmiş modern bir kadın olmanın getirdiği sorumluluklarla mücadele eden üç arkadaşın hikayesini bizlere aktaracak.

Linda (Logan), kocası Micky'nin dramatik ve ani ölümünün ardından çocukluk arkadaşı olduğu Sue (Richardson) ve Gail (Wanamaker) ile yeniden bir araya gelir. Her biri kocasını sevse de boşanmak zorunda kalma, yüksek prestijli işini kaybetme, yaş ayrımcılığı ve ailevi sorunlar gibi kendi meseleleriyle yüzleşmek durumundadır. Micky'nin ölümüyle ilgili sorular sorulmaya başlandığında ise aldatma, şüphe ve gizli sırlar ortaya çıkmaya ve işler karmaşık bir hal almaya başlayacaktır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Chris Fountain (Coronation Street, Hollyoaks), Daisy Head (Guilt, The Syndicate 3), Philip Cumbus (The Resistable Rise of Arturo Ui, Comus), Matthew Lewis (Harry Potter, Ripper Street), Val Lilley (Cuffs, Mr Sloane, Shameless), Anthony Head (A Street Cat Named Bob, You, Me & Them), Adrian Rawlins (Hard Sun, Maigret in Montmartre), Wendy Craig (The Worst Witch, Unforgotten), Dave Hill (Porridge, Vera), Steve Evets (This Is Us, Looking For Eric, Rev), Paula Wilcox (Upstart Crow, Mount Pleasant, Boomers), Chloe Hart (Kinky Boots, Hairspray), Elena Saurel (Midsomer Murders, Silent Witness), Thailia Zucchi (The Windsors, New Tricks), Emmett J Scanlon (The Fall, In The Flesh), Rochenda Sandall (Love, Lies & Records, Broken) ve Matthew Marsh (Love, Lies & Records, Riviera) gibi isimler yer alıyor.

Senaryoyu kaleme alınan Mellor aynı zamanda yönetmen ve ITV'den Polly Hill ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Mellor yeni projesinden bahsederken "Bu anlatmak için uzun zamandır can attığım bir hikayeydi. Kendisini görünmez ve duyulmaz hisseden belirli bir yaşa gelmiş birçok kadının olduğunun farkındayım. Onların yaşamlarına ışık tutup sesi olma şansına sahip olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Hem erkeklerin hem kadınların bu hikayeyi yazmayı sevdiğim kadar diziyi seveceklerini umuyorum" ifadelerini kullandı.

Rollem Productions ve Kuzey Amerika'daki partneri Acorn Media Enterprises ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşacak. Girlfriends'in ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin