İyilik dizisi bugün 27 bölümlük serüvenini tamamlıyor! Peki final sebebi ne?

Fox TV'nin bu yıl ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkardığı İyilik dizisi bugün son kez yayınlanacak... İşte; İyilik dizisi neden final yapıyor? İyilik dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? İyilik dizisi saat kaçta yayınlanıyor? İyilik dizisinin oyuncuları kimler? sorularının yanıtları...

İlk bölümü 29 Nisan 2022'de Fox TV'de yayınlanan Medyapım imzalı İyilik dizisi, 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 20.00'de 27. bölümüyle son kez ekranlarda oynayacak. Sera Kutlubey, Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin başrolünde yer aldığı dram türündeki dizi, bu haberiyle minik kitlesini üzdü...

İyilik dizisi neden final yapıyor? 

Dizinin final sebebinin reytinglerde beklentinin altında kalması olduğu iddia ediliyor.

'İyilik'in geçtiğimiz hafta yayınlanan 26. bölümünde neler oldu? 

Poyraz’ın annesi oğlunun ölümünden dolayı suçladığı Neslihan’dan intikam almak için Batu’yu kaçırmıştır. Batu’nun hayatı tehlike altındadır. Neslihan ve Murat, Atilla’nın da desteğiyle her yerde Batu’yu ararlar. 

23-01/20/yilik_26-3.jpg

Damla tek yaşama sevincini, bebeğini kaybeder. Kaldığı hastanenin terasına çıkar. Artık o da yaşamak istemiyordur. Gülseren, öldürülen oğlu Koray’ın gerçek katilinin Damla olduğundan şüpheleniyordur halen. Gerçek katilin kim olduğunu anlamak için yeğeninden yardım ister. 

23-01/20/yilik_26-4.jpg

Murat, Atilla ile girdiği tartışmada silahını almaya çalışır. Neslihan da oradadır. Arbede sırasında silahtan çıkan kurşun, üçünden birine gelir.

İyilik dizisinin bugünkü final bölümünde neler yaşanacak?

Neslihan, kaybettikleri aile servetlerini ve itibarlarını geri almayı kafasına koymuştur. Sonunda Murat’ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Her durumda mutlaka bir çıkış yolu bulan Murat, bu defa da içine düştüğü zor durumdan sıyrılmayı başarabilecek mi?

23-01/19/yilik_27-5.jpg

Koray’ın kuzeni Sarp ava giderken avlandığını anlar. Damla onun kendisinden hoşlandığı için değil, katil olduğundan şüphelendiği için yakınlaşmaya çalıştığını öğrenmiştir.

23-01/19/yilik_27-7.jpg

Damla, Sarp’ın oyununu bozduğunu düşünse de katil olduğu gerçeğinin üstünü kolayca kapatamayacağını anlayacaktır.   

23-01/19/yilik_27-2.jpg

Her bölümü birbirinden heyecanlı 27 bölümlük maceranın sonunda, Neslihan mutluluğu bulacak ve “iyilik” kazanacak mıdır?

'İyilik' dizisinin 27. bölüm final fragmanları:

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin