Merakla beklenen Şahmaran dizisi şimdi Netflix'te yayında!

Netflix'in Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'li dizisi 'Şahmaran' sonunda yayınlandı.. Peki Şahmaran dizisinin konusu ne? Şahmaran dizisi kaç bölüm? Şahmaran dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahmaran dizisi Netflix kütüphanesine ne zaman eklenecek? Serenay Sarıkaya kimdir? Burak Deniz kimdir?

Volkan Usta
20 Ocak 2023 - 11:11
Kültür Sanat

Heyecanla beklenen yeni yerli dizi Şahmaran, Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. İşte detaylar!

22-11/22/ahmaran4.jpg

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı 8 bölümden oluşan Şahmaran dizisi 20 Ocak (bugün) itibarıyla yayınlandı!

22-11/22/ahmaran3.jpg

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı, ayrıca kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez gibi isimlerin bulunduğu Şahmaran dizisi 20 Ocak'ta Netflix'te ki yerini aldı.

22-11/22/ahmaran2.jpg

ŞAHMARAN'IN KONUSU NE?

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

22-11/22/ahmaran0.jpg

Aşk geri getirecek Şahmaran’ı. Şahmaran da aşkı. Şahmaran şimdi sadece Netflix’te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin