Kadere Karşı Pazartesi TV8'de başlıyor!

TV8'in ACUNMEDYA imzalı yeni günlük dizisi Kadere Karşı Pazartesi günü izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Kadere Karşı dizisinin konusu ne? Kadere Karşı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kadere Karşı dizisinin 1. Bölümünde neler yaşanacak? Emine Ün kimdir? Hakan Eratik kimdir?

Volkan Usta
04 Kasım 2022 - 14:45
Kültür Sanat

Yapımını ACUNMEDYA’nın üstlendiği, başrollerini, Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Gözde Mukavelat, Derin İnce, Berk Artıran, Yeşim Alıç, Özcan Varaylı ve Ferdi Akarnur’un paylaştığı, yürütücü yapımcılığını Akn Film’in,  yönetmenliğini Canan Çelik, Mete Şener’in, senaristliğini ise Serap Özgür Gülin, Tunahan Civelek, Berna Eren Kaygun, Hazel Sevim Ünsal, Nejdet Erdem, Hakan Maraş ve Serhat Erekinci’nin yaptığı Kadere Karşı hafta içi her gün 15.00’te TV8’de.

22-11/04/dsc05412.JPG

Kadere Karşı'nın 1. Bölümünde neler olacak?

Kızını en son üç yaşındayken görmüş olan Sultan, ona kavuşmanın hasretiyle çırpınmaktadır. Çocukları kaçırılan annelerin yaptığı her şeyi yapmış fakat kızının izine rastlayamamıştır. Ta ki kader yirmi yıl sonra kızını bir tesadüfle karşısına çıkartana kadar… Ama ne  kızı onun kim olduğunu bilir ne de Sultan onun kaybettiği kızı olduğunu... Gerçeği öğrenmelerinin önündeki engel, Doğa’yı büyüten ve çok güçlü bir kadın olan Gazel’dir. Sultan, evladının her gün gözünün önünde olduğunu bilmeden acılar çekmeye devam eder.

22-11/04/dsc09289.JPG

Diğer yandan; Doğa, İlyas’la tanışmasıyla birlikte annesi olarak bildiği Gazel’in onun için kurduğu adeta bir fanusa benzeyen hayatın dışına çıkmaya başlar.  Bir yanda günahlarına yenilerini eklemekten çekinmeyen Gazel, diğer yanda bu günahların yükünü artık kaldıramayan kocası Yiğit… Kadere karşı gelmenin bedeli herkes için ağırdır.

22-11/04/dsc06550.JPG

Kadere Karşı” hafta içi hergün 15.00’te TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin