Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı Beril Pozam kimdir? Kaç yaşında?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını senaryosu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor! Yalı Çapkını dizisi Suna kimdir? Beril Pozam kimdir? Kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimler? Yalı Çapkını dizisi 7. Bölümde neler olacak? Yalı Çapkını dizisi 8. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Diren Polatoğulları  kimdir?

Volkan Usta
04 Kasım 2022 - 14:48
Kültür Sanat

Star Tv’nin sevilen yeni dizisi Yalı Çapkını oyuncu kadrosuyla da kendinden söz ettirmeye devam ediyor!

OGM Pictures  imzalı Yalı Çapkını dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Peki Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı Beril Pozam kimdir? Suna karakterini yakından tanıyalım!

Kazım ve Esme’nin büyük kızı. Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. Hem çevreye göre daha eğitimli, hem de güzeldir. Hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır.

22-11/04/berilpozyalc.PNG

Beril Pozam kimdir? Beril Pozam nereli? Kaç yaşında?

Beril Pozam, tiyatro sanatçısıdır. Sahne teknisyeni, çevirmen ve oyuncu olan Beril Pozam Tiyatro ve dizi film oyuncusu. 1995, İstanbul doğumlu. 2017 yılından beri tiyatro çalışmaları yanı sıra dizilerde de oynamaktadır. 2019'da rol aldığı Afili Aşk dizisinin Nazmiye Yenge'si Beril Pozam, bu rolü ile tanınmıştır. 2020 yılında Akrep, 2021'de Ada Masalı, 2022'de Baba dizisi kadrosunda yer aldı.

Rol Aldığı Yapımlar:

Baba (Sevil, TV Dizisi 2022)

Ada Masalı (İdil, TV Dizisi 2021)

Olağan Şüpheliler (Zeynep, TV Dizisi 2021)

Akrep (Ayşem, TV Dizisi 2020-2021)

Afili Aşk (Nazmiye Özkayalı, TV Dizisi 2019)

AVM Sakini (Dedektif Öykü, TV Dizisi 2019)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin