Kanal D'nin yeni dizisi Dönence’nin Gülce'si kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir?

Başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Dönence dizisinde Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi'den samimi açıklamalar geldi. Peki Dönence'nin yayın tarihi belli oldu mu? Dönence dizisinin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Çekimleri başladı mı? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir?

Volkan Usta
11 Temmuz 2023 - 20:03
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence 2. bölümüyle ekrana geldi.

Usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda barından Dönence’de Ülkü Hilal Çiftçi Asperger sendromlu "Gülce" karakterine hayat veriyor.

23-06/20/lku-hilal-ciftci-3.jpg

İLGİLİ İÇERİK

İlk defa böyle bir karakteri canlandırdığına değinen güzel oyuncu: “Gülce, Asperger sendromlu 17 yaşında bir genç kız, her genç kız gibi bir hayatı olsun istiyor ama özel durumundan dolayı çok mümkün olmuyor, ablası Gece’yi çok seviyor ona çok özeniyor, onun gibi olmak istiyor. Gülce karakteri için uzun bir süre çalıştık, ilk adaptasyon süreci çok zorlandım çünkü hayatımda hiç canlandırmadığım bir karakter… etrafımda böyle özel durumu olan biri de olmadığı için çok yabancı olduğum bir karakter oldu. Ama zorlu bir süreçten sonra adapte olabildim.” dedi.

Duygu dolu hikâyesiyle, Dönence her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin