Kurtlar Vadisi ekranlara geri mi dönüyor? Fenomen dizi nerede yayınlanacak?

Başrolünde Necat Şaşmaz'ın yer aldığı televizyonun fenomen dizisi Kurtlar Vadisi için flaş bir iddia gündeme geldi. Peki Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Kurtlar Vadisi Netflix'te mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi dizisinin yen versiyonunda kimler rol alacak? Kurtlar Vadisi'nin konusu ne? Kurtlar Vadisi'nin çekimleri ne zaman başlıyor? Kurtar Vadisi ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
11 Temmuz 2023 - 15:11
Kültür Sanat

Türk televizyon tarihinin en önemli yapımları arasında olan "Kurtlar Vadisi" yeni bir hikaye ile Netflix'te yayınlanacak haberleriyle gündeme düştü. İşte detaylar!

23-07/11/bir-doneme-imza-atmisti-kurtlar-vadisi-ekibi-toplandi-iste-yeni-dizinin-konusu-126.jpg

Dizi yıllar önce final yapmasına rağmen Kurtlar Vadisi asla gündemden düşmüyor. Son günlerde yaşanan gelişmelerde dizinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırmış gibi duruyor. Kurtlar Vadisi dizisinin senaristleri Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz, mafya çatışmalarını konu alacakları yeni dizi için hazırlıklara başladı. Senaristler ve Kurtlar Vadisi dizisinde konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, önceki gün bir mekanda bir araya geldi.

23-07/11/kurtlar-vadisi-yeniden-mi-cekiliyor-hangi-16102684_1639_m.jpg

KURTLAR VADİSİ YENİDEN Mİ ÇEKİLİYOR?

Köşesinde buluşmanın detaylarını veren gazeteci Sina Koloğlu, şunları yazdı:

23-07/11/vavs.PNG

"İstanbul'daki mafya çatışmaları dizi oluyor. 'İstanbul Başakşehir yabancı uyruklu çetelerin savaş alanı oldu', 'İstanbul Balkan Mafyası'nın Yuvası haline geldi', 'Sırp mafya lideri Vukotiç öldürüldü', 'Sırp organize suç grubu Kavac üyesi Bojaniç yakalandı', 'Azerbaycanlı mafya Elnur Gasımov sokak ortasında öldürüldü' ve daha niceleri... Peki sadece sokaktaki savaşlar mı, yoksa işin siyasi ayağı da var mı? Bu konuda da çok sözler söyleniyor. 'İstanbul'da uzun bir süredir olup bitenlerin' dizisi olacak. Bana gelen bilgilere göre senaryo, bu tarz konulara hiç yabancı olmayan iki isimden, Soner Yalçın ve Bahadır Özdener'den geliyor. Bu ikili 'Kurtlar Vadisi'nde de bir araya gelmişlerdi. İlk sezon konsept danışmanlığını Soner Yalçın yapmış (ki en etkili bölümleri diyebilirim), Bahadır Özdener önemli bir bölümünün senarist ekibinde yer almıştı. Peki hangi kanala? Netflix için önümüzdeki sezona yapılacak."

23-07/11/avasva.PNG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin