Kibritçi Kız İrena kimdir? Payitaht Abdülhamid'e yeni oyuncu..

Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan İrena isimli Kibritçi Kız lakablı yeni oyuncu katıldı. Fehim Paşa'nın dikkatini çeken bu kız kim?

Editör
04 Mayıs 2018 - 21:44
Kültür Sanat

Her hafta izleyiciyi tarih sahnelerinde sürükleyen TRT'nin tarihi drama dizisi Payitaht Abdülhamid'de sular durulmuyor. Yayınlanan her yeni bölümde Payitaht'a ve hanedana kurulan yeni tuzaklar sahneye koyulurken, Sultan Abdülhamid de ölüm tehditleriyle yaşamaya devam ediyor. 

Yayınlanan son bölümde İngiliz devletiyle oluşacak bir siyasi kriz önlenerek cihan harbinin çıkması engellendi. Tüm dış sorunlar üst üste gelirken bir yandan da ailesinin dertleriyle uğraşan Abdülhamid'i bu bölümde kızının uğradığı ihanet sarsacak. Naime Sultan eşi Kemalettin Paşa'nın kendisini sevmediğini, gönlünün başkasında olduğunu bu bölümde öğrenerek sükutu hayale uğradığını söylemekle yetinmeyip, işi boşanmaya kadar götürecek. 

Birkaç bölümdür adı haremde sürekli anılan Bedrifelek Kadınefendi de son bölümde diziye giriş yapabilir.

YENİ OYUNCU İRENA

Geçtiğimiz bölümde tiyatro sahnesinde kibrit satarken Fehim Paşa ile tanışan ve paşanın aklını başından alan İrena diziye giriş yaptı. Bulgar göçmeni olan ve anne babası ölü fakat kendisi yaşlı bir kadının yanında yaşadığını, aynı zamanda kibrit satarak geçimini sağladığını belirten İrena, aslında Fehim Paşa'ya kurulmuş bir tuzak olabilir mi?

18-05/04/kibritci-kiz-payitaht-irena.jpg

 

KİBRİTÇİ KIZ İRENA KİMDİR?

İrena, sokakların güç dengelerini korumakla ilgilenen Fehim Paşa'nın karşısına çıkacak. Zeki olduğu kadar alımlı ve güzel bir kadın olan İrena, Fehim Paşa'nın gönlüne düşecek gibi görünüyor. Bulgar göçmeni olan bu kadın, Fehim Paşa'nın yalnızlığına son verecek mi, ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz...

Payitaht Abdülhamid dizisinde İrena karakteri Buket Kahraman tarafından canlandırılmaktadır.

Buket Kahraman kimdir?

Geçtiğimiz senelerde Fashion Tv'nin düzenlenlediği bir güzellik yarışmasına katılmıştır. Çeşitli programlarda sunuculuk deneyimi olan genç oyuncu şimdiye kadar çeşitli rollerde karşımıza çıkmıştır. 

Rol aldığı yapımlar
- İffet (dizi)
- Nuri (dizi)
- Baş Belası
- Çılgın Dersane 3

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin