Killing Eve 2. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

BBC America'nın popüler dizisi Killing Eve'in yeni sezonu sürüyor. Killing Eve 2. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

BBC America'nın popüler dizisi "Killing Eve" geçtiğimiz hafta sonu ikinci sezonun beşinci bölümü "Smell Ya Later" ile ekranlara geldi.

KILLING EVE 2. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Psikopat bir suikastçi Villanelle ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli Eve Polastri'nin hikayesini ekranlara getiren Killing Eve'in yeni sezonunun beşinci bölümünde; MI6 takımı The Ghost'tan bilgi almak için beklenmedik bir iş birliği gerçekleştirir.

KILLING EVE 2. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, yeni sezonun beşinci bölümünün BBC America'daki yayınıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.13 reyting oranı ve 454,000 izleyici; AMC'deki yayınıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.12 reyting ve 570,000 izleyici rakamlarını elde etti.

Killing Eve, yeni sezonunun başlamasının sadece bir gün sonrasında yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını almıştı.

KILLING EVE 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Killing Eve; Jeremy Dyson'ın senaryosunu kaleme aldığı sezonun altıncı bölümü "I Hope You Like Missionary!" ile 12 Mayıs 2019 Pazar akşamı BBC America ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

KILLING EVE 2. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Villanelle (Jodie Comer), eşsiz sızma becerilerini kullanarak kendisini yeni bir hedefin dünyasının içine sokar.

Sallantılı bir ilişki içindeki Eve (Sandra Oh) ve Niko (Owen McDonnell) ise gelecekleri hakkında yüzleşirler.

KILLING EVE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"Killing Eve" 2. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin