Killing Eve 2. sezon için ilk kareler yayınlandı! Killing Eve 2. sezona ilk bakış!

BBC America'nın ilk sezonuyla ses getiren dizisi Killing Eve'in 2. sezonu yaklaşıyor. Yeni sezondan ilk görseller karşınızda...

76. Altın Küre Ödülleri için en iyi dizi (drama) kategorisinde adaylık kazanarak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken BBC America'nın "Killing Eve" dizisinin merakla beklenen 2. sezonu için ilk görseller yayınlandı. Eve Polastri'nin küvetin içinde sıkıntılı, Villanelle'in ise Paris sokaklarında yaralı halde göründüğü fotoğraflarda ayrıca Eve ile patronu Carolyn Martens'ın (Fiona Shaw) yeniden bir araya geldiği görülüyor.

Geçtiğimiz ilkbahar döneminde sekiz bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen dizinin 2. sezon çekimleri tamamlandı.

KILLING EVE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezonun resmi başlangıç tarihi açıklanmasa da yeni bölümlerin 2019'un ilkbahar döneminde izleyiciyle buluşmaya başlayacağı biliniyor.

Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak senaryosu Fleabag'ın yıldızı-yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge tarafından kaleme alınan dizi; psikopat bir suikastçi ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli iki kadının; Eve Polastri ve Villanelle'in hikayesini ekranlara getiriyor.

Sandra Oh ve Jodie Comer ikilisini başrollerde izlediğimiz, Fiona Shaw'ın bu ikiliye eşlik ettiği Killing Eve ilk sezonuyla 25-54 ve 18-49 yetişkin yaş izleyici kategorilerinde her hafta üzerine koyarak oldukça başarılı bir reyting ortalaması yakalamıştı.

Sid Gentle Films Ltd.'nin yapımcılığını, Endeavor Content'in dağıtımını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Waller-Bridge, Gina Mingacci, Emerald Fennell, Sandra Oh ve Damon Thomas'tan oluşuyor.

KILLING EVE 2. SEZON DİĞER KARELER

"Killing Eve" 2. sezon teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin