Kırmızı Oda’da Gülben Devam Edecek mi?

Kırmızı Oda'ya Gülben devam edecek mi? Masumlar Apartmanı Gülben karakteri daha doktor hanımı görmeden Kırmızı Oda'dan neden ayrıldı?

Kırmızı Oda sezon finalinde, Masumlar Apartmanı dizisinden tanıdığımız Gülben karakterini görmüştük. Sezon finalinde karakteri görmemiz, iki dizi arasında bağlantı mı kurulacak sorularını gündeme getirdi. Gülben tedavi olmayı kabul ettiği ve Masumlar Apartmanı için yeni bir dönemin başlayacağı düşünüldü. Ama Kırmızı Oda yeni sezonunda beklenmedik gelişmeler yaşandı. Kırmızı Oda Gülben devam edecek mi sorusunu sormaya başladık.

Gülben karakterinin başına ne geldi ve Kırmızı Oda dizisinde karakter olacak mı bakalım. Dediğimiz gibi aslında yeni sezonda beklenmedik gelişmeler oldu.

Kırmızı Oda Gülben Ayrıldı mı?

Dizinin yeni sezonunda ilk gördüğümüz karakter Gülben oldu. Masumlar Apartmanı’ndan Gülben, Doktor hanımı görmek için gelmişti ve doktor hanımı bekliyordu. Bu sırada çay ikramına karşı geldi ve yine ortalığı karıştırdı.

Hemen sonrasında dizinin yeni karakterlerinden biri olan Rezzan sahneye girdi. Rezzan’ın hareketlerinden korkan Gülben, bir anda kırmızı Oda’yı terk etti. İlginçtir doktor hanım bu duruma çok dikkat çekmedi.

Fark etmedi bile desek yeridir. Rezzan hanımla ilgilenmeye başladı. Gülben’in bir anda Kırmızı Oda’dan ayrılması ise diziden başlamadan çıktığını gösteriyor.

Çünkü Kırmızı Oda’nın yeni bölüm fragmanında da Gülben karakteri yer almıyor. Ayrıca dizide bahsi de geçmiyor. Bu da şu an için Kırmızı Oda’ya Gülben devam etmeyecek demek oluyor.

21-09/20/kirmizi-oda-gulben-devam-edecek-mi.jpg

Yeni bölüm fragmanında da Gülben’in olmaması bunun önemli bir işareti gibi gözüküyor. Fakat bir kere Kırmızı Oda dizisinde karakteri görmemiz ilerde bir ortaklık kurulabileceğinin de işaretini oluşturuyor.

Belki ilerde Gülben yeniden tedavi olmaya karar verecek ve Kırmızı Oda’ya yeniden dahil olacak. Ama şimdilik gözüken bir strateji yapıldığı ve yeni sezonda meraklandırmak adına karakterin kullanıldığı. İlerleyen bölümlerde neler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin