Yalancı Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Başladı?

Yalancı reytingleri belli oldu. Dizi ilk bölümüyle isteneni pek elde edememiş gibi duruyor. Peki dizinin reyting sıralamasındaki yeri neresi?

Yalancı reytingleri, bir hayli merak edildi çünkü dizi hazırlık sürecinde de çok merak edilmişti. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci gibi çok iddialı oyuncuların yer aldığı dizi, yeni sezon içerisinde konuşulan yapımlardan biri olur diyorduk. Dizinin ilk bölümü de yayınlandı ve beklentilerin ne kadarı karşılandı ya da dizi sevildi mi bunu gördük. Yalancı reytingleri açıklandı.

Dizinin ilk bölümde elde ettiği yer çok istediği bir yer olmadı orası kesin. Öyle ki zaten dizinin Cuma günü yayınlanması bir hayli konuşulmuştu. Çünkü bu günde çok iddialı diziler var.

Yalancı Reytingleri Ne Seviyede?

Reytinglere baktığımız zaman da Show TV’nin yeni dizisinin biraz geride kaldığını anlıyoruz. Başta Total değerlendirmesine bakıyoruz biliyorsunuz. Total değerlendirmesini ele aldığımız zaman dizinin ilk 10 içerisinde yer almadığını görüyoruz. Detaya baktığımız zaman ise yapımın genel sıralamada 13.sırada yer alması dikkat çekiyor.

AB değerlendirmesine geçtiğimiz zaman dizi, birkaç basamak yükselme gösteriyor. Bu sefer ilk 10 listesine girebiliyor ama sonuncu sırada listeye giriyor ve 10.sıradaki yerini alıyor.

ABC sırasına baktığımız zaman ise yine ilk 10 içerisine giremeyen bir yapım olduğunu anlıyoruz. ABC listesinde de yapımın sıralamada 13.sırada yer aldığı görülüyor. Açıkçası çok beklenen bir sıralama olmadı.

21-09/20/yalanci-reytingleri-2.jpg

Ama bu Yalancı dizisi için henüz ilk sınav. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Aşk mantık İntikam gibi çok iddialı dizilerin olduğu bir günde yayınlandı. Böyle olunca dizinin zaten işi zor olarak değerlendiriliyordu.

Ama ilk bölümde ilk 10 listesini zorlayacak olması da açıkçası pek olası gözükmüyordu. Beklentimiz ilk 5 ya da 6 gibi düşünüyorduk. Çok iddialı oyuncuların yer aldığı dizi için durum ne olacak göreceğiz? İkinci bölüm üçüncü bölüm bunları görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin