Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel'de mi oynayacak?

Sevilen oyuncu hakkında bomba iddia!

Merve Mutlu
24 Kasım 2020 - 14:55
Gündem

Türkiye'nin en çok sevilen oyuncuları arasında yer alan hem yakışıklılığı hem de oyunculuk performansı ile ekranların en çok aranan yüzlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. En son Çarpışma dizisinde başrol oynayan sevilen oyuncunun adı dünyaca ünlü bir dizi ile anılıyor. 

20-11/24/kivanc-t.png

Netflixin fenomen dizisi olan La Casa de Papel'in 5. sezon onayını aldığı ve dizinin final sezonu olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık. Álex Pina'nın "En destansı ve heyecan verici sezon" olarak nitelendirdği yeni sezon hikayesinde Nairobi'nin intikamını almak için toplanan ekibin yaşadıkları konu alınacak.

Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel'de mi oynayacak?

20-11/24/la-casa.png

Daha önce diziye İstanbul karakteri ile bir oyuncunun dahil olacağı hatta o oyuncunun Nesrin Cavadzade olduğu iddia edilmiş ancak haber yalan çıkmıştı. Şimdi de La Casa de Papel'in 5. sezonu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin yeni sezonunda yer alacak. Konuya dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin