Sefirin Kızı Menekşe öldü mü? Tülin Yazkan diziden ayrılıyor mu?

Sevilen dizi Sefirin Kızı'nın Menekşe'si diziden ayrılıyor mu?

Merve Mutlu
24 Kasım 2020 - 14:38
Gündem

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran star tv dizisi Sefirin Kızı'nın nefes kesen hikayesi hız kesmeden devam ediyor. Nare ve Sancar'ın evlilik kararı ile seyircilerini memnun eden dizinin son bölümüne Menekşe'nin bıçaklanması damga vurdu. 

20-11/24/sefirin-kizi.jpg

Başrollerinde Engin Akyürek (Sancar), Neslihan Atagül Doğulu (Nare) ve Uraz Kaygılaroğlu'nun (Gediz) yer aldığı dizi NGM ve O3 Medya’nın imzası ile yayınlanıyor. 

Sefirin Kızı Menekşe öldü mü? Tülin Yazkan diziden ayrılıyor mu?

20-11/24/ttulin.png

Geçtiğimiz akşam 29. bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizide eski sevgilisi Loki tarafından bıçaklanan Menekşe'nin karnına isabet eden bıçağın yaralamaması ile hamile olmadığı ortaya çıkmasının ardından yeniden bıçaklanan Menekşe kanlar içinde yere yığıldı. Tam o sırada gelen Sancar o halde görünce akıllara sahte gebelik ortaya mı çıkacak sorusu çıktı. Menekşe'nin ölüp ölmediği ise önümüzdeki bölümde ortaya çıkacak. Tülin Yazkan'ın dizideki akıbeti de böylece belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin