Kraliçe dizisinin Zeynep'i kimdir? Selin Şekerci'den samimi açıklamalar!

Kanal D'ni ekran serüvenine başlamak için gün sayan başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı yeni dizisi Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci diziyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Peki Kraliçe dizisi ekran serüvenine ne zaman başlıyor? Kraliçe dizisi uyarlama mı? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kraliçe dizisinin Zeynep'i kimdir? Selin Şekerci kimdir?

Volkan Usta
29 Mart 2023 - 20:00
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar yer aldığı projeler ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dizide Zeynep karakterini canlandıracak.

İLGİLİ İÇERİK

Zeynep karakterinin kendisi ile benzerlikler taşıdığına değinen ünlü oyuncu yeni heyecanını şu sözlerle anlattı: “Ben güçlü kadınlar oynamayı seviyorum ve yine önüme oldukça güçlü bir karakter geldi. Zeynep’in bunun yanında bir sürü sofistike detayı da var. Zeynep’te kendimle ilgili de bir sürü şey buldum. Mesela Zeynep şifacı; otlarla bitkilerle ilgileniyor.

23-03/14/kralice_14190.jpeg

Bunlar benim için çok tatlı detaylar. Bunları çalışabilirim, araştırabilirim. Ben böyle şeyleri seviyorum. Zeynep’le ilgili takılar yaptırdım. Kostümlere aksesuar olsun diye… çiçekleri araştırdım ne neye iyi gelir şeklinde… Zeynep içinde bir sürü şey bulabileceğim bir karakter. Benim de onun dünyasında yaşayabileceğim bir rol. Bu yüzden çok heyecanlıyım.” Dedi.

23-03/14/0t8a7808.JPG

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin