Kuş Uçuşu'nda Birce Akalay'la başrolü paylaşacak isim Miray Daner oldu!

Netflix'in yeni dizisine Miray Daner de katıldı.

Merve Mutlu
18 Mart 2021 - 13:11
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı projelere adını yazdıran ve ekranların sevilen isimleri arasına girmeyi başaran güzel oyuncu Birce Akalay, son ekran projesi Babil'in ardından yeniden setlere Kuş Uçuşu dizisi ile giriyor. Netflix'in yeni projesinin başrolündeki diğer bir isim de belli oldu.

21-03/18/birce.jpg

Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturacağı ve cast çalışmaları devam eden dizi, bir TV kanalında geçecek ve farklı yaş kuşaklarının hikayesini anlatacak. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosu Meriç Acemi imzası taşıyan projenin, Netflix'te yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlandı.

Kuş Uçuşu'nda Birce Akalay'la başrolü paylaşacak isim Miray Daner oldu!

21-03/18/miray-1616062595.jpg

En son BluTV ekranlarında yayınlanan Saygı dizisinde bambaşka bir karakaterle izleyici karşısına çıkan ve heyecan yaratan güzel oyuncu Miray Daner, Kuş Uçuşu dizisinin başrolü oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin