Merve Mutlu
17 Mart 2021 - 17:21
Gündem

tv8 ekranlarının sahibi olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak'ta yayın hayatına iddialı projelerle başlayan Exxen'in, duyurusu yapıldığından beri ilgiyle beklenen yeni projesi O Ses Türkiye Rap için geri sayım başladı. 

21-03/17/wxxwn.jpg

Eypio, Murda, Mero ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye Rap, hem birbirinden iyi performanslara, hem de yarışmacıların rap müziğe nasıl başladıklarına dair hikayelere sahne olacak olan ilk nölümüyle cuma akşamı Exxen'de başlıyor. Rap müziğe büyük ilgi duyan Ilıcalı'dan uzun zamandır beklenen bu proje rap müzik tutkunlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. 

O Ses Türkiye Rap nasıl izlenir? Exxen ücreti ne kadar?

21-03/17/exxen-rap.jpg

Exxen'e hemen üye olarak cepte, tablette, bilgisayarda, istediğin zaman, istediğin yerde exxen.com, Google Play, AppGallery, Apple Store ve Apple TV’den izlemeye başlayabilirsiniz. İlk 7 gün ücretsiz izleme hakkı tanıyan platformun üyelik ücreti ise 9.90!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin